KASTAMONU / ARAÇ - İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli - Temel Derslere Ait Öğretim Programları

Nis

2024-2028 İĞDİR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN

Ara

Öğretmen -Veli Görüşme Saatlerimiz

Ara

Bakanlığımızın 1/11/2023 tarihinde tanıtımını yaptığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçlar doğrultusunda, Bakanlığımızın gönderdiği eylem planı doğrultusunda Kasım ayı etkinlikleri, Türk Dili ve Edebiyatı zümre öğretmenlerinin yönetiminde öğrencilerimizin gayretli katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

KASIM AYI ETKİNLİKLERİ:

1-Klasik eser okumalarına başlanıp, anlamı öğrenilen yeni sözcüklerle “BİLEN OTURUR” etkinlikleri tüm sınıflarda gerçekleştirildi.